image
image
image

Plovila Linder - Model 460 Arkip


LINDER je poznati švedski proizvođač plovila prisutan na tržištu već više od 40 godina. Najnovija linija aluminijskih plovila ovog renomiranog proizvođača daju Vam više slobode u pokretu: odlikuje ih mala težina, visoka otpornost i minimalna potreba za održavanjem. U ponudi dominiraju manja plovila, mahom za potrebe ribolovaca i kanuista.


ARKIP 460, elegantnog i prepoznatljivog dizajna tipičnog za Linder, opremljen je with a solid toe rail, good freeboard height, protukliznom aluminijskom palubom, praktičnim rukohvatima, ljestvama, 150 cm dugim prostorom za spremanje vesala, postrance smještenom upravljačkom konzolom, crpkom za automatsko ispumpavanje vode s dna, navigacijskom rasvjetom i velikim prostorom za putnike i teret. ARKIP 460 napravljen je od aluminija vrhunske kvalitete kakav se koristi u zrakoplovnoj industriji. Otporan je na koroziju kao i na djelovanje slane morske vode. Plovilo je odobreno za uporabu od strane DNV Maritime, neovisne institucije koja se bavi procjenom i certificiranje kvalitete plovila diljem svijeta još od 1864. godine. Pogledajte certifikat. Radi sigurnosti označen tzv. mikro-dot sustavom (Securmark*).

dužina 460 cm
širina 185 cm
težina 286 kg
visina Free board 58 cm
debljina trupa 2.4 mm
kut trupa 12°
unutarnja visina 60 cm
preporučeni motor max 50 KS (37 kW)
dužina osovine duga
max teret 525 kg
max osoba 6
Approved U-bolt Insurance class rating 3
CE kategorija C priobalne vode

1 osoba, motor od 50 KS za brzinu do 33 nautičke milje


* Securmark je jedan od najboljih sustava za sigurnosno označavanje plovila u Skandinaviji. Koristi se sitnim utisnutim točkicama s jedinstvenim identifikacijskim brojem sakrivenim na nekoliko dijelova trupa. Policija, carina, obalna straža, ovlašteni trgovci itd. u posjedu su opreme za pronalazak i očitavanje oznaka. Svako plovilo također posjeduje i Securmark naljepnicu. Registracija je besplatna a upute i pojašnjenja isporučuju se zajedno s plovilom.

« natrag

dalje »

image