image
image
image

Plovila Linder - Model 410 Fishing


LINDER je poznati švedski proizvođač plovila prisutan na tržištu već više od 40 godina. Najnovija linija aluminijskih plovila ovog renomiranog proizvođača daju Vam više slobode u pokretu: odlikuje ih mala težina, visoka otpornost i minimalna potreba za održavanjem. U ponudi dominiraju manja plovila, mahom za potrebe ribolovaca i kanuista.


410 FISHING. Plovilo s veslima s prostorom za manji vanbrodski motor, napravljeno od aluminija vrhunske kvalitete kakav se koristi u zrakoplovnoj industriji te je otporan na koroziju. Odobren za uporabu od strane Det Norske Veritas (DNV) prema standardima za nordijska plovila. Pogledajte certifikat. Nepotopiv. Pluta čak i kad je napunjen vodom i opterećen s troje ljudi. 3-godišnje jamstvo. Radi sigurnosti označen tzv. mikro-dot sustavom (Securmark*).

dužina 403 cm
širina 154 cm
težina 74 kg
dubina trupa 55 cm
preporučeni motor 2 KS (1.46 kW)
dužina osovine kratka
max teret 300 kg
max osoba 3
debljina trupa 1.7 mm
CE kategorija D zaštićene vode


* Securmark je jedan od najboljih sustava za sigurnosno označavanje plovila u Skandinaviji. Koristi se sitnim utisnutim točkicama s jedinstvenim identifikacijskim brojem sakrivenim na nekoliko dijelova trupa. Policija, carina, obalna straža, ovlašteni trgovci itd. u posjedu su opreme za pronalazak i očitavanje oznaka. Svako plovilo također posjeduje i Securmark naljepnicu. Registracija je besplatna a upute i pojašnjenja isporučuju se zajedno s plovilom.

« natrag

dalje »

image